Cara nak follow blog orang

Salam😊

Pada hari ini,saya nak menulis tentang cara nak follow  blog orang.okey,sebelum saya memulakan perbicaraan,saya tau saya dan dunia penulisan blog di alam maya ini tidak sehebat mana malah saya wujud semula dalam dunia blog ini untuk mengisi masa lapang dan untuk berkongsi dengan semua orang tentang apa yang saya tau dan apa yang saya nak tulis sebab saya suka.

Mungkin ada antara mereka yang dah tahu dan mungkin juga ada antara mereka yang tidak bagaimana nak follow blog orang"haah macam mana nak follow blog orang ea?" serta mungkin juga ada antara mereka yang malas nak ambil tahu "ah,malaslah follow,eh,takyah la follow"eh,suka hati akulah nak follow ke tak" atau lebih suka jadi pembaca alam maya yang senyap atau lebih dikenali sebagai silent reader.


Sekurang-kurangnya kasilah semangat sikit dekat blogger atau kawan-kawan blogger atau orang yang rapat dengan kita yang mempunyai blog dengan follow blog mereka at least mereka berasa gembira"eh,tak sangka dia follow  blog aku,*terharu jap*😂Wokey,kita mulakan dengan langkah pertama!👇

Langkah pertama,bukak bukak je laman web google,terus log in akaun google,isi emel korang dan kata laluan kemudian buka blog yang korang minati atau blog rakan korang kemudian terus scroll cari butang nak follow blog seperti contoh di bawah👇


Ok cara nak follow blog orang yang saya tahu,langkahnya ada satu je iaitu langkah pertama,jangan marah*hek eleh langkah pertama je,ingat ada banyak cara atau langkah tadi,hahaha😁Akhir kata,teruskan menyokong hasil tulisan atau karya blogger di alam maya👍jangan kecam saya ye 😄jika ada sesiapa yang nak kongsikan pos ini,silakan,silakan 😄